Noi92 nieuws

Achtervolging in het doolhof

Dieven bij doolhof

Afgelopen week heeft een van de agenten van Noi92 een spannende achtervolging meegemaakt. De agent kwam terug van een belangrijke afspraak en zag tijdens het rijden iets wat zij erg verdacht vond.

Inbreker ontmaskerd

ontmaskterde inbreker

De afgelopen dagen waren een aantal hele drukke voor mij. Door de vakanties komt er veel werk op mijn bordje te liggen. Helemaal toen de laatste zaak iets dichter bij kwam dan gewenst. Er bleek te zijn ingebroken bij een goede vriend van mij.

Kassaroof

brief met code

Zojuist trof de eigenaar van een lunchroom in Nijmegen een lege kassa aan. De eigenaar geeft aan dat hij niet begrijpt wanneer de kassa leeggehaald kan zijn. Het was een erg drukke middag geweest, waarbij veel bestellingen contant betaald zijn en de lunchroom constant vol heeft gezeten.

Noi92 gadgetpakket gewonnen

Winnaar spionnen gadgetpakket

Sophia(7), Eline(7) en Julie(5), hebben samen inmiddels alweer twee missies volbracht. Zij hebben spionnen bevrijd met hun kinderfeestje als dekmantel en zij hebben samen de missie “De inbraak” opgelost. Met hun inzet hebben zij een spionnen gadget gewonnen.

Mysterieuze koffer

mysterieuze koffer

Onlangs kregen de agenten van Noi92 een bijzonder telefoontje. De douane van het vliegveld in Rio de Janeiro belde. Na een vlucht vanuit Australië was er een koffer blijven liggen op de bagageband. 3 uur lang heeft de koffer op de band gelegen, maar niemand kwam hem ophalen. De douane heeft de koffer meegenomen en onderzocht.

Verdachte verkoper

computer e-mail

Gisteren ontvingen wij een mail van Eric. Hij was op het internet aan het zoeken naar nieuwe meubels, maar zag alleen maar berichtjes terugkomen van A.C. Hij gaf in de berichten aan dat hij niet

Onopgeloste zaken

top secret dossier

Het was een vrijdagmiddag. Deze week was verdacht rustig. Alsof er wat leek te gaan gebeuren maar niemand wist wanneer. Er hing wat in de lucht dat niet verklaard kon worden, iedereen voelde het.

Verdacht pakketje

verdacht pakketje

Gistermiddag was team 127 onder leiding van Levi bezig met een belangrijke missie. Toen ze het winkelcentrum in liepen, zagen ze een man een pakketje bij de ingang neerleggen en hij liep daarna hard weg.

Hardloopronde verstoord

brief met codes

Tijdens mijn wekelijkse hardloopronde kom ik altijd door een bos. Dit bos is groot en dichtbegroeid, nu ik er over nadenk een ideale plek voor een overleg tussen mensen die niet willen opvallen. Na 6 kilometer ging ik het bos in en kreeg ik een slecht gevoel over mijn tocht door het bos.

Wie is de dader?

Wie is de dader van deze 5 verdachten

Afgelopen weekend is er een inbraak geweest bij een bedrijf. De dader is via de voordeur binnengekomen en heeft via de achteruitgang 15 computers en 5 camera's in een

Inbraak in Leeuwarden

lege schappen in de supermarkt

In Leeuwarden is vannacht ingebroken bij een supermarkt. De eigenaar van de supermarkt belde ons vanochtend in paniek op dat er veel schappen leeg zijn, maar dat er niks kapot is.

Codetaal via graffiti

graffiti op trein

De afgelopen weken zijn in heel Nederland op verschillende treinen graffiti tekeningen waargenomen. Verschillende verdachten zijn via camera beelden gezien terwijl ze de graffiti op de treinen aan het spuiten waren.