Noi92 nieuws

Gestolen brievenbussen

Twee weken geleden lieten we jullie weten dat er een oranje brievenbus was opengebroken in Rotterdam en dat alle post was meegenomen. Er zat erg belangrijke post in met vertrouwelijke informatie. We vroegen jullie om ons te helpen, zodat wij zo snel mogelijk de daders konden oppakken en de post terug konden krijgen.

Straatnaamborden gestolen

Straatnaambordjes zijn erg belangrijk om te zorgen dat mensen weten waar ze zijn. Veel mensen gebruiken straatnaambordjes als ze op zoek zijn naar een adres. Onlangs ontstond er een grote chaos, omdat er veel straatnaambordjes waren verdwenen en mensen de weg kwijt waren.

Brievenbus opengebroken

Afgelopen maandag heeft Noi92 een vervelende melding ontvangen. In Rotterdam is een brievenbus opengebroken en alle post is meegenomen. De agenten van Noi92 zijn druk bezig met onderzoek, maar ze hebben jullie hulp nodig bij het vinden van de daders.

Een jongen staat op een rioolput

Bendes zijn altijd erg creatief. Ze hebben de meest bijzondere schuilplaatsen en verzinnen altijd een nieuwe manier om misdaden te plegen, zonder dat iemand het door heeft. Maar onlangs hebben de agenten van Noi92 wel iets heel bijzonders ontdekt.

Winnaar spionnen gadgetpakket

Sophia(7), Eline(7) en Julie(5), hebben samen inmiddels alweer twee missies volbracht. Zij hebben spionnen bevrijd met hun kinderfeestje als dekmantel en zij hebben samen de missie “De inbraak” opgelost. Met hun inzet hebben zij een spionnen gadget gewonnen.

bushokje

Bij verschillende bushaltes in Haarlem zijn verdachte markeringen gezien. In het hokje bij de bushaltes staan kaarten met verschillende buslijnen en routes aangegeven. Momenteel zijn bij vier verschillende

De nieuwe spywatch

De agenten van NOI92 zijn deze week uitgerust met nieuw spy-watches. Dit zijn high-tech horloges die multifunctioneel zijn en speciaal zijn gemaakt voor spionnen en detectives.

Verdachte tas in de dierentuin

Elke zaterdag is het erg druk in de dierentuin, net zoals afgelopen weekend. Het was een doodnormale dag, totdat een meisje een grote tas in het verblijf van de flamingo’s zag liggen. Ze heeft gelijk de werknemers van de dierentuin gewaarschuwd, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat de flamingo’s aan de tas gaan zitten.

Ontmaskerde inbreker

De afgelopen dagen waren een aantal hele drukke voor mij. Door de vakanties komt er veel werk op mijn bordje te liggen. Helemaal toen de laatste zaak iets dichter bij kwam dan gewenst. Er bleek te zijn ingebroken bij een goede vriend van mij.

Een brief met een code

Zojuist trof de eigenaar van een lunchroom in Nijmegen een lege kassa aan. De eigenaar geeft aan dat hij niet begrijpt wanneer de kassa leeggehaald kan zijn. Het was een erg drukke middag geweest, waarbij veel bestellingen contant betaald zijn en de lunchroom constant vol heeft gezeten.