Noi92 nieuws

Hoe word je spion of geheim agent?

Wil jij graag een carrière als spion? Het klinkt super spannend, maar is dat het ook? En welke technieken moet je beheersen om spion te kunnen worden? Wij leggen het je uit.

Gratis deurhanger

Wanneer je bezig bent met een belangrijke missie, heb je natuurlijk geen pottenkijkers nodig. Je moet je namelijk bezighouden met top secret zaken. Dit betekent dat niemand je kamer in mag, ook geen ouders of broertjes en zusjes.

Geheim agent achter computer

Wat is een Geheim agent? Dat weten de meeste mensen wel. Je ziet het voor je: iemand op straat die niet opvalt, misschien een donkere jas, een oortje waarmee hij belt. Maar met wie belt hij? Een geheim agent werkt niet alleen: hij heeft bergen informatie nodig die anderen

Internet tracking

Een spion werkt altijd onder een geheime identiteit om belangrijke informatie te ontdekken. Deze geheime identiteit is hun alias: de spionnen krijgen een andere naam, een ander leven en een andere geschiedenis zodat hun werkelijke identiteit geheim blijft.

Gestolen brievenbussen

Twee weken geleden lieten we jullie weten dat er een oranje brievenbus was opengebroken in Rotterdam en dat alle post was meegenomen. Er zat erg belangrijke post in met vertrouwelijke informatie. We vroegen jullie om ons te helpen, zodat wij zo snel mogelijk de daders konden oppakken en de post terug konden krijgen.

Straatnaamborden gestolen

Straatnaambordjes zijn erg belangrijk om te zorgen dat mensen weten waar ze zijn. Veel mensen gebruiken straatnaambordjes als ze op zoek zijn naar een adres. Onlangs ontstond er een grote chaos, omdat er veel straatnaambordjes waren verdwenen en mensen de weg kwijt waren.

Brievenbus opengebroken

Afgelopen maandag heeft Noi92 een vervelende melding ontvangen. In Rotterdam is een brievenbus opengebroken en alle post is meegenomen. De agenten van Noi92 zijn druk bezig met onderzoek, maar ze hebben jullie hulp nodig bij het vinden van de daders.

Een jongen staat op een rioolput

Bendes zijn altijd erg creatief. Ze hebben de meest bijzondere schuilplaatsen en verzinnen altijd een nieuwe manier om misdaden te plegen, zonder dat iemand het door heeft. Maar onlangs hebben de agenten van Noi92 wel iets heel bijzonders ontdekt.

Winnaar spionnen gadgetpakket

Sophia(7), Eline(7) en Julie(5), hebben samen inmiddels alweer twee missies volbracht. Zij hebben spionnen bevrijd met hun kinderfeestje als dekmantel en zij hebben samen de missie “De inbraak” opgelost. Met hun inzet hebben zij een spionnen gadget gewonnen.

bushokje

Bij verschillende bushaltes in Haarlem zijn verdachte markeringen gezien. In het hokje bij de bushaltes staan kaarten met verschillende buslijnen en routes aangegeven. Momenteel zijn bij vier verschillende

De nieuwe spywatch

De agenten van NOI92 zijn deze week uitgerust met nieuw spy-watches. Dit zijn high-tech horloges die multifunctioneel zijn en speciaal zijn gemaakt voor spionnen en detectives.