Noi92 nieuws

Nieuwe spy-watches

spywatch

De agenten van NOI92 zijn deze week uitgerust met nieuw spy-watches. Dit zijn high-tech horloges die multifunctioneel zijn en speciaal zijn gemaakt voor spionnen en detectives.

We zijn heel enthousiast over de nieuwe spy-watches. Ze hebben een paar functies waarvan we denken dat ze heel erg nuttig zullen zijn tijdens undercovermissies.

De agenten kunnen de spy-watches gebruiken om contact met elkaar op te nemen tijdens de missies. Ze zijn uitgerust van GPS-technologie die ervoor zorgt dat we altijd van elkaar weten waar we zijn. Bovendien werken de horloges alleen op stemherkenning, dus alleen de geheim agent van wie het horloge is kan de spy-watch bedienen. Achterop het horloge zit een huidsensor, en de spy-watch gaat automatisch uit zodra het contact verliest met de huid van de agent. Hij zal dus niet werken als iemand anders de watch om heeft.

Maar de functie waar we misschien wel het meest enthousiast over zijn, is de airwave-scanner. Deze scant de omgeving tot op anderhalve kilometer afstand op illegale signalen, zoals hackpogingen via de plaatselijke wi-fi. Wanneer er verdacht of illegaal gebruik wordt gemaakt van airwaves in de omgeving, krijgt de agent hier automatisch een bericht van. De watch kan vervolgens binnen 25 seconden de precieze locatie van de verdachte gebruiker achterhalen.

We verwachten dat we met deze technologie veel cybercriminelen heel makkelijk kunnen opsporen en arresteren.

Reacties  

0 #1 Marnix Welters 30-11-2017 11:48
dat horloge wil ik voor sinterklaas :P8)
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen