Noi92 nieuws

mysterieuze koffer

Onlangs kregen de agenten van Noi92 een bijzonder telefoontje. De douane van het vliegveld in Rio de Janeiro belde. Na een vlucht vanuit Australiƫ was er een koffer blijven liggen op de bagageband. 3 uur lang heeft de koffer op de band gelegen, maar niemand kwam hem ophalen. De douane heeft de koffer meegenomen en onderzocht.

De koffer bleek van een Nederlandse vrouw te zijn. Dit hebben ze ontdekt door een aantal van de documenten uit de koffer te bekijken. De inhoud van de koffer vond de douane erg opmerkelijk. De kleding was allemaal zwart en veel te warm voor het weer in Rio. Ook zaten er veel dossiers en wat geld in de koffer. De douane vertrouwede het niet en heeft daarom Noi92 gebeld.

In samenwerking met de douane hebben de agenten van Noi92 onderzoek gedaan naar de koffer. De koffer bleek van een vrouw uit Arnhem te zijn. Ze was vanuit Nederland naar Australiƫ gevlogen en daarna naar Rio de Janeiro. Door DNA van de koffer te testen hebben de agenten ontdekt dat deze vrouw meerdere misdaden heeft gepleegd. Haar DNA kwam overeen met die bij een overval is gevonden.

Noi92 heeft dit doorgegeven aan de douane in Rio. Zij hebben samen met de politie de vrouw opgespoord. Ze bleek gevlucht te zijn uit Australiƫ, omdat de politie ook daar achter haar aan zat. Ondertussen is ze terug in Nederland en zit ze veilig opgesloten.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.