Noi92 nieuws

Een brief met een code

Zojuist trof de eigenaar van een lunchroom in Nijmegen een lege kassa aan. De eigenaar geeft aan dat hij niet begrijpt wanneer de kassa leeggehaald kan zijn. Het was een erg drukke middag geweest, waarbij veel bestellingen contant betaald zijn en de lunchroom constant vol heeft gezeten.

Getuigen geven aan dat ze niet gezien hebben wie de kassa heeft leeggehaald, maar zagen wel dat er briefjes heen en weer gingen tussen een aantal personen. Een van de getuigen verklaarde dat hij buiten zag dat er een briefje overhandigd werd, maar dat de ontvanger deze naast zijn jaszak stopte.

Nadat de getuige de locatie van de overhandiging heeft aangewezen zijn wij daar gaan zoeken en hebben wij een klein eindje verderop het briefje gevonden. Nog iets verderop vonden wij een sleutel met de letters DB.

Klik hier om het briefje te vergroten.

Wij hebben jullie hulp nodig met het ontcijferen van het briefje. Als het jou inderdaad lukt dit briefje te ontcijferen, mail dit dan snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in het onderwerp het dossiernummer SM16-159. Behandelend agent: Agent de Wolf.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.