Noi92 nieuws

Geheim agent achter computer

Wat is een Geheim agent? Dat weten de meeste mensen wel. Je ziet het voor je: iemand op straat die niet opvalt, misschien een donkere jas, een oortje waarmee hij belt. Maar met wie belt hij? Een geheim agent werkt niet alleen: hij heeft bergen informatie nodig die anderen voor hem aan het uitzoeken zijn. Waar loopt bijvoorbeeld de verdachte? De agent kan natuurlijk de satellietbeelden niet zelf opzoeken!

Hiervoor heeft Noi92 ‘analisten’. Deze mensen analyseren de informatie: zij gaan op zoek naar wat belangrijk is voor onze agenten. Elke agent in het veld wordt meestal door meerdere analisten geholpen. Hoe groter de missie, hoe meer analisten!

We merken bij Noi92 dat er steeds meer digitaal gebeurt: telefoons, encryptie, contacten in het buitenland; onze agenten moeten op een hoop dingen letten. Daarom zijn er nu nieuwe analisten aangenomen voor Noi92: meer mensen die de agenten in het veld kunnen helpen. Deze mensen hebben verstand van alle nieuwe technische snufjes, waardoor ons werk waarschijnlijk net even wat makkelijker wordt.

Help jij ons als één van onze spionnen? Dan merk je vast nog iets van onze analisten, die zorgen dat alle codes in de missies gecontroleerd worden en de agenten helpen bij het vinden van de verdachten die jullie zien. Zo zie je: we werken met z’n allen samen!

Reacties  

0 #1 cyberagent8 05-02-2024 16:54
leuk maar kan ik dat zelf niet worden? :lol:
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.