Noi92 nieuws

Verdachte tas in de dierentuin

Elke zaterdag is het erg druk in de dierentuin, net zoals afgelopen weekend. Het was een doodnormale dag, totdat een meisje een grote tas in het verblijf van de flamingo’s zag liggen. Ze heeft gelijk de werknemers van de dierentuin gewaarschuwd, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat de flamingo’s aan de tas gaan zitten.

De werknemers van de dierentuin hebben de tas uit het verblijf gehaald en gekeken wat er in zat. In de tas vonden ze erg veel verschillende dingen, zoals boeken, portemonnees en zonnebrillen. De werknemers wisten niet wat ze met de tas moesten doen, dus hebben ze noi92 gebeld. Twee agenten van noi92 zijn naar de dierentuin gegaan en zijn in een kantoor de tas gaan onderzoeken.

Het kantoor waar de agenten zaten, bevond zich achter de infobalie. Langzamerhand werd het steeds drukker en de agenten vroegen zich af wat er aan de hand was. Het bleek dat al deze mensen iets waren verloren in de dierentuin. Toen de agenten van noi92 dit hoorden wisten ze gelijk van wie de spullen uit de tas waren: van de mensen die bij de balie stonden. Waarschijnlijk heeft iemand de hele dag spullen gestolen van mensen en uiteindelijk de tas met de spullen weggegooid, omdat hij of zij bang was om ontdekt te worden.

Alle bezoekers van de dierentuin waren erg blij dat ze hun spullen terug kregen en hebben nog kunnen genieten van de mooie dag in de dierentuin. Ben je ooit op een drukke plek? Let dan goed op je spullen, zodat ze niet gestolen kunnen worden!

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.