Noi92 nieuws

Brievenbus opengebroken

Afgelopen maandag heeft Noi92 een vervelende melding ontvangen. In Rotterdam is een brievenbus opengebroken en alle post is meegenomen. De agenten van Noi92 zijn druk bezig met onderzoek, maar ze hebben jullie hulp nodig bij het vinden van de daders.

De melding kwam om 17.05 uur binnen bij Noi92. De postbode wilde de brievenbus legen om 17.00 uur, maar de brievenbus was beschadigd en er zat geen post meer in. Noi92 is direct ingeschakeld om onderzoek te doen. De agenten zagen gelijk dat de brievenbus met geweld open is gebroken, want hij was erg beschadigd. Dit was geen postbode geweest die de post wilde ophalen. Tijdens het onderzoek kwamen er een aantal buurtbewoners kijken wat er aan de hand was. Een vrouw vertelde dat ze een half uur geleden nog wat in de brievenbus had gedaan en toen geen beschadigingen had gezien. De misdaad was dus net pas gepleegd. Waarschijnlijk zat de brievenbus erg vol, omdat hij elk moment geleegd kon worden.

De agenten konden bij de brievenbus geen sporen van de daders vinden. Ook de buurtbewoners en de postbode hebben niets verdachts gezien wat kan helpen met het onderzoek. De agenten zijn teruggegaan naar het kantoor van Noi92 en hebben een bericht verstuurd naar iedereen in de buurt van de brievenbus om te laten weten dat hun post waarschijnlijk gestolen is en zij een onderzoek zijn gestart.

Direct kwamen er bezorgde berichten binnen, vooral van de bank. Zij hadden die dag veel brieven in de brievenbus gedaan. Deze brieven waren aan hun klanten gericht. En daarin stond belangrijke informatie over de bankgegevens en het saldo van de klanten. Deze informatie mocht dus absoluut niet in verkeerde handen vallen, want dan zouden de rekeningen leeggehaald kunnen worden. De agenten van Noi92 hebben de medewerkers van de bank beloofd om snel verder te gaan met het onderzoek, zodat de brieven snel teruggehaald konden worden. Ondertussen hebben de medewerkers van de bank hun klanten op de hoogte gesteld van de vermissing van de brieven, zodat zij hun rekening in de gaten konden houden.

De agenten van Noi92 hebben het ook erg druk met andere belangrijke zaken en hebben dus niet genoeg tijd om verder onderzoek te doen naar dit misdrijf. Daarom vragen ze jullie om hulp. Hebben jullie iets verdachts gezien? Of weten jullie waar wij onderzoek naar moeten doen? Laat het ons snel weten, zodat wij opzoek kunnen gaan naar de daders!

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.