Gratis downloads voor jonge spionnen en detectives

Wallpapers

download spionnen wallpaper achtergrond gratis

Een Spyctive werkt vaak op de computer, natuurlijk moet deze computer gepersonaliseerd worden voor een echte Spyctive.

Daar kan een wallpaper niet bij ontbreken, stel deze in als achtergrond op je bureaublad zodat je nooit vergeet dat je een Spyctive bent!

Handboek

handboek downloaden spionnen

Niet alle codes bestaan uit cijfers of letters, er zijn ook codes in de vorm van een geheime taal. Dit doen dieven en misdadigers zodat alleen hun handlangers de code kunnen kraken. Gelukkig zijn wij niet zomaar een spionnen instituut en zijn we op alles voorbereid. Download hier de uitleg van de verschillende codes.

Beroepenkaartjes

beroepenkaartje nep spel download

Als je undercover gaat moet je een andere naam en personage hebben, anders hebben de verdachtes direct door dat je een spyctive bent.

Zou jezelf onzichtbaar door een gepast beroepenkaartje mee te nemen, geslaagde missie gegarandeerd!!

Paspoorten

spionnen paspoorten gratis download

Als je voor een undercover missie het land uit moet is een valse ID-kaart niet altijd voldoende, daarom hebben we ook valse paspoorten voor onze Spyctives. Zo zal niemand alarm slaan en kan de verdachte niet ontsnappen. Download ze hier!

Deurhangers

deurhanger niet storen download gratis

Een echte Spyctive mag niet zomaar gestoord worden, we zijn altijd bezig met geheime missies waar niet iedereen van af mag weten. Om het zekere voor het onzekere te nemen hangen we daarom een deurhanger aan de buitenkant van onze werkkamer zodat niet iedereen zomaar binnen komt als we bezig zijn.

Codekraker

download gratis codekraker

Verschillende missies hebben een gecodeerde tekst of bericht van een verdachte. Om deze te kunnen decoderen heb je de codekrakter nodig. Let op: niet alle codes zijn met de codekrakter op te lossen, voor sommige moet je wat verder doordenken of de codekamer gebruiken.

ID-kaarten

gratis idkaarten downloaden undercover

Net als beroepenkaarten zijn ID-kaarten enorm handig als je undercover gaat. Zo komen de dieven en misdadigers er nooit achter dat je bij Spyctive werkt, waardoor je missie makkelijker slaagt! Download hier nep ID-kaarten om niet ontdekt te worden.

INLOGGEN