download spionnen wallpaper achtergrond gratis

Een spion moet natuurlijk vaak geheime codeberichten ontcijferen. Bij Noi92 hebben we een eigen geheimschrift ontwikkeld om codeberichten van bendeleden te kunnen ontcijferen. Je kunt dit geheimschrift voor zeer veel codeberichten gebruiken. Print het geheimschrift zodat je deze ook zelf kunt gebruiken voor geheime berichten naar andere spionnen.

deurhanger niet storen download gratis

Een echte Spyctive mag niet zomaar gestoord worden, we zijn altijd bezig met geheime missies waar niet iedereen van af mag weten. Om het zekere voor het onzekere te nemen hangen we daarom een deurhanger aan de buitenkant van onze werkkamer zodat niet iedereen zomaar binnen komt als we bezig zijn.

download spionnen wallpaper achtergrond gratis

Een Spyctive werkt vaak op de computer, natuurlijk moet deze computer gepersonaliseerd worden voor een echte Spyctive.

Daar kan een wallpaper niet bij ontbreken, stel deze in als achtergrond op je bureaublad zodat je nooit vergeet dat je een Spyctive bent!

beroepenkaartje nep spel download

Als je undercover gaat moet je een andere naam en personage hebben, anders hebben de verdachtes direct door dat je een spyctive bent.

Zou jezelf onzichtbaar door een gepast beroepenkaartje mee te nemen, geslaagde missie gegarandeerd!!

spionnen paspoorten gratis download

Als je voor een undercover missie het land uit moet is een valse ID-kaart niet altijd voldoende, daarom hebben we ook valse paspoorten voor onze Spyctives. Zo zal niemand alarm slaan en kan de verdachte niet ontsnappen. Download ze hier!

download gratis codekraker

Verschillende missies hebben een gecodeerde tekst of bericht van een verdachte. Om deze te kunnen decoderen heb je de codekrakter nodig. Let op: niet alle codes zijn met de codekrakter op te lossen, voor sommige moet je wat verder doordenken of de codekamer gebruiken.

handboek downloaden spionnen

Niet alle codes bestaan uit cijfers of letters, er zijn ook codes in de vorm van een geheime taal. Dit doen dieven en misdadigers zodat alleen hun handlangers de code kunnen kraken. Gelukkig zijn wij niet zomaar een spionnen instituut en zijn we op alles voorbereid. Download hier de uitleg van de verschillende codes.

INLOGGEN