Noi92 nieuws

Ontmaskerde inbreker

De afgelopen dagen waren een aantal hele drukke voor mij. Door de vakanties komt er veel werk op mijn bordje te liggen. Helemaal toen de laatste zaak iets dichter bij kwam dan gewenst. Er bleek te zijn ingebroken bij een goede vriend van mij.

De inbrekers hebben al zijn waardevolle spullen meegenomen, inclusief het haardklokje van zijn grootvader. Dit haardklokje was niet alleen van kostbare waarde, maar was voor hem ook van grote emotionele waarde. Ik stond erop dat de dader opgepakt zou worden en de haardklok terug zou komen bij mijn vriend. Het heeft me meer dan een week al mijn energie en tijd gekost, maar het is me gelukt! Gelukkig hebben alle Spyctives mij geholpen met het oplossen van de andere zaken. Middels de vingerafdrukken die gevonden waren in het huis van mijn goede vriend heb ik de dader via het SpySystem kunnen ontmaskeren.

De man die bij mijn goede vriend in heeft gebroken bleek Hendrik H. te zijn. Ik heb zijn adresgegevens opgevraagd en ben direct naar zijn huis gereden. Het huis zag er erg vervallen en verlaten uit. Achteraf bleek dat Hendrik H. een vals adres had opgegeven. Hij bleek dus niet te wonen op het adres dat ik ontvangen had. Uiteindelijk hebben wij meerdere inbraken aan Hendrik H. kunnen koppelen en kwamen we zo achter zijn inbraakpatroon. Dit had te maken met de lengte en de breedtegraden van de woningen, een lastig verhaal maar hier heeft Victoria Roza mij erg goed bij geholpen.

Doordat wij wisten welke tijd er tussen iedere inbraak zat hebben wij Hendrik H. op kunnen pakken bij het volgende huis waar hij in wilde breken. Ik ben zo opgelucht dat de juiste dader opgepakt is. En het haardklokje van mijn goede vriend is trouwens weer bij hem terug. Nu deze zaak afgerond is kan ik mij weer volledig focussen op alle zaken die ik nog heb lopen. Maar ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor alle hulp de afgelopen week!

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.