Online missies

Onlin spel voor kinderen

Wouter van Koper heeft een prachtig en waardevol cruise schip waar hij vakantiegangers in meeneemt voor tochten over de oceaan. Gasten kunnen met Koper Cruise verschillende landen bezoeken zoals Finland, Zweden en Rusland.

online spel gratis voor kinderen

Weet jij hoe je moet navigeren met een horloge als kompas? Het is verrassend eenvoudig. Vroeger werd er ook op deze manier bepaald waar het zuiden lag, alleen deden ze dat niet met een horloge maar met een zonnewijzer.

Verdachte in een bankoverval

Afgelopen woensdag heeft er in Enschede een bankoverval plaatsgevonden. Van de politie hebben wij het dossier ontvangen. Wij willen jullie vragen om met behulp van het Spysystem deze zaak te onderzoeken.

online gratis spel voor kinderen

NOI92 heeft vandaag geheime berichtjes onderschept. Er staat iets te gebeuren, maar wat? Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

gratis online spel voor kinderen

Gistermiddag om 12 uur is bakker André dood neergevallen midden in zijn populaire bakkerij De Dageraad. André staat bekend om zijn overheerlijke brood, wat hij samen met zijn dochter Sterre bakt.

Graffiti op een muur

De afgelopen weken heeft Noi92 verschillende meldingen gekregen over een graffiti tekening. Het gaat hierbij om het logo van een bende. De bende heeft het logo in verschillende steden illegaal op muren en op prullenbakken gespoten.

Vanmorgen kwam er bij een schoenmaker in Ede een zeer verdacht persoon binnenlopen. Hij vroeg de schoenmaker een sleutel na te maken. Hij had haast en vertelde de schoenmaker dat maandag de sleutel door een vriend wordt opgehaald.

Gratis online spel thuis voor kinderen

Noi92 is ingeschakeld om een overval op een restaurant te onderzoeken. Daarbij is dit verfrommelde bestelbonnetje gevonden als bewijsmateriaal.

spannend mysterie voor kinderen spel

Op 3 september 1873 had een man, James Worson genaamd, een weddenschap aangenomen om in een recordtijd te racen van de stad Leamington naar Coventry, een afstand van iets meer dan 15 kilometer.

Gratis online missie voor kinderen

Noi92 kreeg afgelopen vrijdag een melding van de politie dat er een pizzeria was overvallen. Al het geld was gestolen, maar volgens de eigenaar was er niet ingebroken.