Online missies

Mysterieuze Berichten

mysterieuze berichten missie spellen kinderen

NOI92 heeft vandaag geheime berichtjes onderschept. Er staat iets te gebeuren, maar wat? Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Rekening Roof

rekening missie mysterie spel raadsel

Vanmiddag is er op mysterieuze wijze €100.000 van drie rekeningen gehaald. De slachtoffers zijn alle drie belangrijke mensen in de politiek.

Epanema

 

Op woensdag 16 november is om 16:43 uur de juwelier Epanema op 42nd Avenue te New York overvallen. Een man met gasmasker op stapte de juwelier binnen en heeft met een honkbalknuppel alle etalages kapot geslagen. Vervolgens heeft hij in een vuilniszak alle sieraden en juwelen gestopt en is de winkel uitgerend.

Top Secret

 online missie raadsel spel kinderen

Op een legerbasis zijn er twee Officieren betrapt bij hun poging van het stelen van 3 gasmaskers. Dit waren Officier Gerritsen en Officier Molov. Officier Gerritsen is ter verantwoording bij Generaal Bertsma geroepen Door een plotselinge brand in één van de bunkers, moest Generaal Bertsma het verhoor even verlaten. Op het moment dat de Generaal weer terugkeerde was Officier Gerritsen vertrokken. Hierbij heeft Officier Gerritsen documenten met staatsgeheimen gestolen van het kantoor van de Generaal. 

 
   
Vergeten?   Registreer