Teammissies 10 t/m 13 jaar binnen

Tijdens de buitenmissie gaan jullie een spannende missie volbrengen. Jullie ontvangen hiervoor het missiedossier met bewijsmateriaal en de verdachten en getuigen. Gedurende de missie hebben jullie via e-mail en telefoon live contact met geheim agenten van Noi92. Jullie onderzoeken het bewijs en controleren de verdachten. Wie spreekt de waarheid? Hebben de verdachten een alibi? En wat zeggen de getuigen over de verdachten? Met het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen moeten jullie zien te ontdekken wie de dader is. Bekijk hieronder de beschikbare missies.

Losgeld kinderfeestje

Schrijfster Nellie Morgengloed heeft een zeer succesvolle serie boeken geschreven. Het laatste deel heeft ze twee weken geleden afgerond en in de kluis van uitgeverij Plotter opgeborgen.

Bekijk missie

De gestolen Rembrandt kinderfeestje

Twee weken geleden is voor de derde keer bij een museum ingebroken en een schilderij van Rembrandt gestolen. De directeur van het museum heeft Noi92 gevraagd de zaak op te lossen.

Bekijk missie

Maffia kinderfeestje

De politie probeert al lange tijd bewijs te vinden tegen de grote Maffia baas Antonio Provenzano. Omdat dit de politie nog steeds niet is gelukt, heeft Noi92 de zaak overgenomen.

Bekijk missie

Kinderfeestje ontvoering Professor

Professor Ravos werkt al enige tijd aan een geheimzinnige uitvinding. Het is voor de veiligheid van Nederland van groot belang dat niemand weet wat de uitvinding is.

Bekijk missie