Teammissies 7 t/m 10 jaar buiten

Tijdens de buitenmissie gaan jullie een spannende missie volbrengen. Jullie ontvangen hiervoor het missiedossier met aanwijzingen en voor iedereen een spionnenboekje. Buiten gaan jullie op zoek naar verborgen aanwijzingen en codeberichten. Gedurende de missie hebben jullie live contact met geheim agenten van Noi92. De agenten geven jullie nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen. Met behulp van het dossier, het boekje en het contact met de agent moeten jullie de aanwijzingen volgen en de missie tot een goed einde brengen. Buiten moeten jullie extra voorzichtig zijn dat jullie geen verdachten tegenkomen. Bekijk hieronder de beschikbare missies.

kinderfeestje spionnen spannend

Noi92 heeft informatie ontvangen over een bende die van plan is om vijf banken te beroven. Omdat wij niet weten welke banken het zijn, is agent Oeben undercover gegaan bij de bende.

Bekijk missie

Spionnen missie kinderfeestje

Tijdens een belangrijke missie is er iets misgegaan. De spionnen moesten een computer in een geheime kamer uitschakelen. Dit is niet gelukt. De spionnen zitten nu opgesloten.

Bekijk missie

Onderzeeboot gekaapt kinderfeestje

Een missie in een onderzeeboot is misgegaan. De boot is in botsing gekomen met kapers en zij hebben de boot overgenomen. Zij hebben de spion in de boot nog niet ontdekt.

Bekijk missie