Online missies

Oproep aan pizzabakkers

Gratis online missie voor kinderen

Noi92 kreeg afgelopen vrijdag een melding van de politie dat er een pizzeria was overvallen. Al het geld was gestolen, maar volgens de eigenaar was er niet ingebroken. De politie kwam er maar niet achter hoe het geld verdwenen was en wie de dader was. Daarom werd Noi92 ingeschakeld. Agent Ellie ging op onderzoek uit en dacht dat de dader misschien een sleutel van de voordeur had. Ze vroeg aan de baas of hij misschien vijanden had die zijn geld graag wilden stelen. De baas kon niemand bedenken.

Op zaterdagavond werd agent Ellie gebeld door de baas van de pizzeria. Hij vertelde dat hij was vergeten dat iemand misschien wel achter zijn geld aan zat. Hij verdacht namelijk de pizzabakker. De pizzabakker kon erg goed pizza’s maken. Hij was blij met zijn werk maar vond dat zijn baas hem te weinig geld betaalde. Op maandag was hij naar zijn baas gegaan om te vragen of hij meer betaald kon krijgen. Zijn baas wilde hem niet meer geld geven en de pizzabakker liep boos weg.

Dit vond agent Ellie erg verdacht. Ze ging naar het huis van de pizzabakker en belde aan. De pizzabakker deed open en schrok heel erg van agent Ellie, want hij wist meteen waarvoor ze kwam. Hij draaide zich vliegensvlug om en gooide de deur dicht. Hij probeerde via de achterdeur naar buiten te vluchten! Agent Ellie was hierop voorbereid en stak snel haar voet tussen de deur. Zo kon agent Ellie de pizzabakker toch in de boeien slaan. De pizzabakker was opgepakt en de baas kreeg al zijn geld terug. Natuurlijk is de pizzabakker ontslagen en nu is de eigenaar van de pizzeria op zoek naar een nieuwe pizzabakker.

Ken jij iemand, of heb je het zelf in je om goede pizza’s te bakken? Laat het ons weten en stuur een foto van jouw zelfgemaakte pizza naar Noi92, zodat de baas van de zaak een lijst heeft van goede reserve pizzabakkers.

STUUR ONS DE OPLOSSING

Vergeet niet alle velden in te vullen, anders kunnen de skills niet worden toegekend.

    

Reacties  

+1 #1 Eva 17-06-2021 18:20
Wat een leuke missie!
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.