Online missies

James Worson

spannend mysterie voor kinderen spel

Op 3 september 1873 had een man, James Worson genaamd, een weddenschap aangenomen om in een recordtijd te racen van de stad Leamington naar Coventry, een afstand van iets meer dan 15 kilometer.

Hij had lopen opscheppen over hoe goed hij wel niet kon lopen en dus werd hij uitgedaagd. Hij vertrok op die derde september en werd in een door een paard getrokken wagen gevolgd door zijn twee vrienden, Hammerson Burns en Barham Wise. Burns had ook een camera meegenomen. Ze hadden al die tijd Worson in het gezicht en soms liep hij rond de wagen om een paar woorden te wisselen met zijn vrienden.

Toen, opeens, terwijl Worson midden op de weg liep, leek hij te struikelen en voorover te vallen. De vrienden hoorden een korte doordringende schreeuw. Later zei Wise: “Dit was het meest enge en vreselijke geluid dat wij ooit gehoord hebben”. Toen Worson voorover leekt te vallen en die schreeuw uitte, verdween hij halverwege die val en raakte nooit de grond. Hij was simpelweg verdwenen.

Zijn voetsporen waren nog wel te zien en Wise nam een aantal foto’s van de weg. De voetafdrukken op de foto komen ook overeen met die van iemand die loopt en opeens struikelt. Er werd een zoektocht georganiseerd, maar zonder resultaat. De bloedhonden die men gebruikte om het spoor te volgen kwamen met grote tegenzin naar de plek waar Worson was verdwenen. Er is nooit meer iets van hem vernomen, maar de honden hebben wel een opvallende code in de boom naast het ongeluk opgespoord:

1-1-19 1-2-13 1-1-5 2-1-9 1-3-1

3-2-2 3-5-2 3-5-3

4-3-12 4-7-7 4-1-2 4-7-5

 

STUUR ONS DE OPLOSSING

Vergeet niet alle velden in te vullen, anders kunnen de skills niet worden toegekend.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.