Teammissies voor tijdens je kinderfeestje

Kinderfeestjes 7 t/m 10 jaar buiten

Een spannende missie buiten. Met je vrienden ga jij op zoek naar aanwijzingen om een misdaad te voorkomen. Tijdens de missie hebben jullie via telefoon contact met geheim agenten en moeten jullie de omgeving goed in de gaten houden voor verdachte personen.

Bekijk de missies

Kinderfeestjes 10 t/m 13 jaar buiten

Tijdens de buitenmissie gaan jullie een spannende missie volbrengen. Jullie bellen met geheim agenten voor het uitwisselen van belangrijke informatie. Buiten moeten jullie extra voorzichtig zijn dat jullie geen leden van de bende of verdachten tegenkomen.

Bekijk de missies

Kinderfeestjes 7 t/m 10 jaar binnen

Met behulp van de missiemap met bewijs gaan jullie een misdaad oplossen. Tijdens jullie missie hebben jullie via telefoon contact met geheim agenten van Noi92. Door het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen kunnen jullie hopelijk ontdekken wie de dader is.

Bekijk de missies

Kinderfeestjes 10 t/m 13 jaar binnen

Jullie ontvangen het missiedossier met bewijsmateriaal en de verdachten en getuigen. Via e-mail en telefoon hebben jullie contact met geheim agenten van Noi92. Met het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen moeten jullie zien te ontdekken wie de dader is.

Bekijk de missies