Noi92 nieuws

Gezocht: Oplichters

Most Wanted oplichters

Deze twee mensen worden worden gezocht voor bedrog en oplichterij. Al meer dan 10 mensen zijn het slachtroffer van hun geniepige praktijken.

Deze man en vrouw werken goed samen om mensen een provider aan te smeren welke lijkt op Ziggo maar betere voorzieningen beloofd. Ze laten de niets vermoedende slachtoffers een aanbetaling doen en beloven dat er een monteur thuis komt bij hen om alle te installeren. De stachtoffers krijgen zelfs een nep-contract mee zodat ze denken dat het goed geregeld is.

Als puntje bij paaltje komt, is er geen monteur om Wifi en de televisie verbinding te installeren. Zo zitten ze uren te wachten, op een monteur die niet op komt dagen. Dit is te gek voor woorden vindt Noi92, deze twee oplichters moeten gepakt worden voor de meer mensen bedriegen. Hebben jullie tips voor Noi92, of ken je iemand die binnenkort een nieuwe WiFi verbinding ontvangt thuis? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Reacties  

0 #2 eva2008 04-12-2017 10:14
wij hebben ook ziggo
Citeer
0 #1 o─član 30-11-2017 15:28
zijsmooiahahaha :P
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen