Noi92 nieuws

Zender onder auto's

putdeksel

Onze geheim agenten worden gevolgd door de bendeleden van de ‘Black masters’. Wij hebben vernomen dat een aantal bendeleden undercover zijn als straatmedewerkers, om onder de putdeksels in de weg apparaatjes te installeren.

Vervolgens plakken zij een zendertje onder de auto van onze geheim agenten. Dit zendertje geeft een seintje aan het apparaatje onder de putdeksel wanneer het in de buurt is. Hierdoor kan de bende precies zien waar de geheim agent op dat moment rijdt. Het is van groot belang dat de geheim agenten zich ongezien kunnen verplaatsen. Doordat deze auto’s door heel Nederland rijden hebben wij jullie hulp nodig.

Mocht jij een zwarte auto zien met een R in het kenteken, kijk dan even onder de auto of je hier een zendertje ziet. Het zendertje ziet er uit zoals deze afbeelding.

Mocht jij inderdaad een zender zien haal deze er dan direct af, en laat ons zo snel mogelijk het volledige kenteken en de locatie van de auto weten. Je kunt deze informatie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van het dossiernummer SM16-103

Reacties  

0 #1 madmax 30-11-2017 10:47
lijkt net een DIAprojector hahaaa
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen