Noi92 nieuws

Gehackte camera's

Steeds vaker krijgen wij bij Noi92 meldingen van gehackte beveiligingscamera’s. Tegelijkertijd krijgen wij steeds meer meldingen van winkels die beroofd worden terwijl hun camera’s niet werken. Wij vermoeden dat hier een verband tussen zit. Wij denken dat de criminelen die de camera’s hacken ook de winkels hebben overvallen en dat zij speciale apparatuur hebben ontwikkeld om de camera’s te hacken. Hoe deze apparatuur eruitziet weten we niet, maar we weten wel dat de criminelen heel dicht bij de beveiligingscamera moeten staan om de camera te hacken.

Mocht jij een verdacht iemand zien die heel lang en heel dichtbij een beveiligingscamera staat, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van dossiernummer QW99-092. Bel de politie niet! Want het zou kunnen dat de criminelen dit gesprek kunnen afluisteren. Een geheim agent in de buurt zal direct onderzoeken of de verdachte iemand is die wij zoeken!

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen