Noi92 nieuws

Onbekende oproep

header iphone onbekende oproep

Afgelopen week werd N0I92 steeds gebeld door een onbekend nummer. Het gebeurde op hele vreemde tijdstippen. De eerste keer werd Agent Muller gebeld, hij zat toen in de auto van het bureau van N0I92 naar huis, dus kon hij niet opnemen. De tweede keer was in de avond rond 23 uur, ik (Agent Havik) was net mijn tanden aan het poetsen dus ook ik kon niet opnemen. De derde keer was vroeg in de ochtend, rond 6.30 uur.

Agent Van Rooij was net wakker en onder de douch gestapt, dus werd de oproep gemist. Zo zijn niet alleen nog een aantal andere agenten gebeld, maar ook Spyctives hebben te maken gehad met onbekende oproepen op vreemde tijdstippen. Degene die hadden opgenomen hoorde niemand aan de lijn. We zijn een uitgebreid onderzoek gestart, maar hebben jullie hulp nodig.

Spyctives, als jullie gebeld worden door een onbekend nummer, neem niet op maar meld het aan N0I92! Vermeld hierbij het dossiernummer SM17-083. Behandelend agent: agent Havik.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

 
   
Vergeten?   Registreer