Spionnen in nood

Spionnen in nood missie

Tijdens een belangrijke missie is er iets misgegaan. De spionnen moesten een computer in een geheime kamer uitschakelen. Dit is niet gelukt. De spionnen zitten nu opgesloten. Zij kunnen de computer niet uitschakelen, maar kunnen ook de geheime kamer niet meer uit. Via de beveiligingscamera van het gebouw, vragen de spionnen hulp. Een code is te vinden in verborgen aanwijzingen. Met deze code is de deur van de geheime kamer weer te openen. Tijdens de missie hebben de kinderen via telefoon contact met geheim agenten van het spionnenbureau. Door het volgen van de aanwijzingen en het kraken van de codeberichten, kunnen zij de spionnen bevrijden.

INFORMATIE TEAMMISSIE

Een Teammissie ga je samen met een team spionnen volbrengen. Vaak gebruiken we hiervoor een kinderfeestje als dekmantel. Iedereen in de omgeving denkt dat je met een kinderfeestje bezig bent, maar ondertussen gaan jullie een misdaad oplossen. Voor het boeken van een Teammissie moet je toestemming aan je ouders vragen. Stuur deze pagina naar je ouders voor het vragen van toestemming.

Reacties  

+3 #3 Idalasha 22-02-2022 21:14
Vandaag was zo leuk om missies te oplosen :D
Melden aan beheerder
+4 #2 Eva 15-07-2021 15:32
Dit is echt een super leuke missie! :lol:
Melden aan beheerder
+4 #1 Eva 18-06-2021 16:32
Dit is echt zo leuke missie! (Deze missie deden we tijdens een partijtje van een vriend, daardoor kijk ik nu op deze noips)
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.