Hotel Mooizicht

Het mysterie van hotel Mooizicht

Afgelopen nacht is de kluis van Hotel Mooizicht gekraakt. Uit de kluis zijn de diamanten van een hotelgast gestolen. De verdachten worden vandaag in het hotel vastgehouden, tot de spionnen deze zaak op kunnen lossen. De spionnen onderzoeken het bewijs en controleren de verdachten. Kunnen zij de dader op tijd ontmaskeren?

Tijdens de diefstal was er een feest in het restaurant van het hotel. Op de beelden van de beveiligingscamera’s zijn vijf verdachten gezien. Met behulp van de video-verklaringen van de getuigen, kunnen de kinderen de verdachten controleren. Wie spreekt de waarheid? Welke kamersleutels missen er? En kunnen de kinderen ontdekken waar de dader de diamanten heeft verstopt? Met het bewijs in de missiemap, de dvd en de website, kunnen de kinderen de dader ontmaskeren.

Voor deze missie heeft u een computer met internetverbinding nodig. De kinderen dienen tijdens de missie in te loggen op een website. Dit kan ook op een iPad.

INFORMATIE TEAMMISSIE

Een Teammissie ga je samen met een groep jonge spionnen volbrengen. Vaak gebruiken we hiervoor een kinderfeestje als dekmantel. Iedereen in de omgeving denkt dat je met een kinderfeestje bezig bent, maar ondertussen gaan jullie een misdaad oplossen. Voor het boeken van een Teammissie moet je toestemming aan je ouders vragen. Stuur deze pagina naar je ouders voor het vragen van toestemming.

Reacties  

-1 #1 Idalasha 23-02-2022 13:01
Het was zo leuk om missies te oplosen :D
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.