De Bankroof

Spionnen missie De banroof

Afgelopen woensdag is bij een bank ingebroken. De dader heeft een beveiligingsmedewerker vastgebonden, zijn sleutels gepakt en uit de kluis een koffer met geld gestolen. In de buurt van de bank zijn vijf verdachte personen gezien. Met behulp van de video-verklaringen van de getuigen, kunnen de kinderen de verdachten controleren. Wie spreekt de waarheid? Van wie is de vingerafdruk? En kunnen de kinderen de locatie van de dader ontdekken? Met het bewijs in de missiemap, de dvd en de website, kunnen de kinderen de dader ontmaskeren.

Voor deze missie heeft u een computer met internetverbinding nodig. De kinderen dienen tijdens de missie in te loggen op een website. Dit kan ook op een iPad.

INFORMATIE TEAMMISSIE

Een Teammissie ga je samen met een groep jonge spionnen volbrengen. Vaak gebruiken we hiervoor een kinderfeestje als dekmantel. Iedereen in de omgeving denkt dat je met een kinderfeestje bezig bent, maar ondertussen gaan jullie een misdaad oplossen. Voor het boeken van een Teammissie moet je toestemming aan je ouders vragen. Stuur deze pagina naar je ouders voor het vragen van toestemming.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.