Noi92 nieuws

voetbal

Op vrijdagavond trainen de mannen van het voetbalteam altijd, daarna drinken ze nog wat in de kantine en dan gaan ze naar huis. Ook deze vrijdagavond. Tom (28 jaar) fietste na de training alleen naar huis. Opeens stond er iemand voor hem met een bivakmuts, Tom werd van zijn fiets gesleurd en in een busje gestopt.

Tom schrok zich rot, hij wist niet wat hem overkwam. Waarom moest hij opeens meegenomen worden? Terwijl morgen de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar was…

De vrouw van Tom ontving een berichtje: “Ga niet naar de politie, na het weekend is Tom weer thuis… Er zal niks met hem gebeuren als je niet naar de politie gaat.” Verder wist ze niks, ze was natuurlijk dood ongerust, maar ze durfde ook niet naar de politie.

Toen bedacht de vrouw van Tom dat ze wel eens van NOI92 had gehoord, ze dacht dat is geen ‘echte’ politie, dat zijn geheim agenten, die ga ik vragen. Zo nam ze contact met ons op. Wij begonnen snel aan de zoektocht naar Tom

Samen met agent Storm zocht ik uit vanaf welke telefoon de SMS gestuurd was en waar deze telefoon zich bevond. Dit was makkelijk uit te zoeken, hieruit bleek dat de ontvoerder niet echt een professionele ontvoerder was.

We gingen naar de locatie waar de telefoon zich bevond. Daar troffen we iemand die heel stoer dacht te zijn, maar hij kon niet erg goed acteren, want we hadden al heel snel door dat dit echt de ontvoerder was.

Onder een beetje druk wist hij te vertellen dat hij Tom had opgesloten in de kelder. We bevrijdden Tom uit de kelder en pakten de ontvoerder op.

De ontvoerder bleek Tom ontvoerd te hebben, zodat Tom morgen niet bij de wedstrijd kon zijn! De ontvoerder was namelijk één van de tegenstanders van Tom en deze jongen was ontzettend bang voor Tom, omdat Tom verreweg de beste speler van zijn team is. Het leek de ontvoerder een heel goed idee om de beste speler van het team even tijdelijk te laten verdwijnen…

Wat een rare ideeën had deze ontvoerder, hier gingen wij natuurlijk niet mee akkoord. Tom stond de volgende dag weer op het voetbalveld, de enige die de wedstrijd miste was de ontvoerder zelf!

Reacties  

0 #1 Ömer van Adrichem 30-11-2019 14:29
ik ben ook vet goed in voetbal
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.