Noi92 nieuws

opgepakt vlugge japie

Gisteravond heb ik dankzij het Spyctive team onder leiding van Fenna in Veenendaal een arrestatie kunnen verrichten. De Spyctives waren druk met een zeer gevaarlijk en geheime missie. Tijdens deze missie hebben zij contact gehad met Femke. Na zo'n twee uur kwamen zij een verdachte auto tegen en de Spyctives wisten het kenteken te noteren en dit door te geven aan Femke.

Ik kreeg een bericht van Femke en heb toen het kenteken in het Spy System opgezocht. Uit onze database kwam de naam van Vlugge Japie naar boven. Ik ben toen snel in de auto gestapt en binnen een half uur heb ik hem kunnen arresteren. Vlugge Japie is een oude, sluwe vos die bekend staat om z'n snelle manier van werken.

Ongezien weet hij bij diverse winkeliers goederen te stelen. Niemand weet hoe hij dit zo snel voor elkaar krijgt, maar hij heeft dan ook niet voor niets de naam Vlugge Japie. Hij zit nu in ieder geval achter slot en grendel. Bedankt Fenna en de andere Spyctives, als ik jullie weer nodig heb, dan weet ik jullie te vinden.

Plaats reactie