Noi92 nieuws

De plek waar de bunker is gevonden

Vorige week liet ik jullie weten dat een aantal kinderen een geheime bunker hadden ontdekt. We vermoedden dat deze van een grote bende is. De hele week hebben we de bunker in de gaten gehouden en we hebben meerdere bendeleden kunnen identificeren. Ook hebben we goede tips van een aantal Spyctives ontvangen.

Uiteraard moesten we een goed plan bedenken om de bende op te pakken. We wilden zo veel mogelijk bendeleden oppakken, dus hebben we gekozen om vrijdagavond een inval te doen. Elke vrijdagavond leek de bende een vergadering te hebben, want er kwamen veel bendeleden achter elkaar het bos in. We hebben veel agenten ingezet, aangezien het om een bende van ongeveer tien leden ging.

Samen met drie collega’s lag ik vlakbij de ingang te wachten op de andere agenten. Deze zouden om 10 uur de laatste bendeleden volgen naar de ingang. Zodra hij naar binnen wilde gaan, heeft mijn collega hem opgepakt en zijn wij naar binnen gegaan om de rest van de bendeleden op te pakken. Aan de rand van het bos hadden we meerdere busjes staan om de bendeleden te vervoeren.


De code die in de bunker is gevonden

In de bunker vonden we alle geheime plannen die de bende wilde uitvoeren. We zijn blij dat we de bende hebben kunnen ontmaskeren. Tijdens de arrestatie hoorden we een van de bendeleden naar de ander roepen: "vertel niets over onze plannen in oktober". Wij weten dus dat ze iets in oktober van plan zijn. Dankzij de informatie in de bunker, weten we ook ongeveer wat de bende van plan is. Wij weten alleen niet op welke dag in Oktober en hoe laat. Wij hebben wel bovenstaande code op de muur gevonden. Als jij deze kunt ontcijferen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten.

Bekijk hieronder de video van de arrestatie van de bendeleider.


Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.