Noi92 nieuws

verdacht pakketje

Gistermiddag was team 127 onder leiding van Levi bezig met een belangrijke missie. Toen ze het winkelcentrum in liepen, zagen ze een man een pakketje bij de ingang neerleggen en hij liep daarna hard weg.

Levi heeft stiekem een foto van de man gemaakt en naar ons gestuurd. Hierna belde hij direct naar Noi92. Dit was een goede zet, onbekende pakketjes moet je nooit openmaken want ze kunnen erg gevaarlijk zijn. Ik heb team 127 de opdracht gegeven om iedereen in de buurt te waarschuwen voor het pakketje en daarna hun missie te vervolgen. Gelukkig was ik in de buurt van het winkelcentrum dus ik ben er zo snel mogelijk naar toe gereden.

Toen ik bij de ingang aankwam was er niemand in de buurt. Ik heb Victoria Roza gebeld om DNA onderzoek uit te voeren en te kijken of er vingerafdrukken op het pakketje zaten. Helaas zaten er geen vingerafdrukken op, maar Victoria heeft wel DNA gevonden. Deze heb ik opgestuurd naar het lab. Vervolgens heb ik de Explosieven Opruimingsdienst gebeld, zodat zij het pakketje veilig konden weghalen.

Er bleek niks gevaarlijks in het pakketje te zitten, maar degene die het pakketje heeft achtergelaten wilde mensen laten schrikken. Ik hoop snel iets te horen van het lab, zodat ik opzoek kan naar de persoon die het pakketje heeft achtergelaten.

Mocht jij ooit een verdacht pakketje zien, pak het nooit op. Team 127 heeft goed gehandeld in deze situatie.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.