Noi92 nieuws

Nachtbril

Bij Noi92 maken we veel gebruik van computers, telefoons en andere technische apparaten. Gisteren zijn er een aantal vernieuwingen ingevoerd op het hoofdkantoor, zodat onze geheim agenten nog sneller en veiliger te werk kunnen gaan.

Zo maken we bij Noi92 nu gebruik van de nieuwste oortjes, waarmee geheim agenten ongezien met elkaar kunnen communiceren op afstand. Ook hebben we nieuwe computers aangeschaft, zodat we nog sneller informatie binnen kunnen krijgen en verwerken. Een van de grootste veranderingen is dat Noi92 nu beschikt over nachtbrillen. Deze brillen zijn er speciaal voor gemaakt om goed te kunnen zien in het donker.

Onze geheim agenten moeten vaak ’s nachts de straat op, omdat de meeste bendes vaker actief zijn in de nacht. ’s Nachts is het natuurlijk ontzettend donker en kan je minder zien. Met de nachtbrillen is dat verleden tijd! Onze geheim agenten kunnen nu in de nacht bijna net zo goed zien als overdag, wat het een stuk makkelijker maakt om bendes en belangrijke aanwijzingen op te sporen.

We hopen dat deze vernieuwingen ertoe leiden dat we nog sneller gevaarlijke bendes kunnen oppakken!

Reacties  

0 #1 Yves Van Dongen 11-02-2020 16:07
super handig, maar blijf overdag ook nog opletten!
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.