Noi92 nieuws

schoenafdruk in de modder

Een spionnenteam dat gisteravond in Maldegem een ontvoering aan het onderzoeken was, kreeg een verdachte SMS van een beruchte misdaadbende. In de sms stond dat de teamleden in de gaten gehouden werden door een van de bendeleden.

Agent Muller heeft de omgeving van de missiebasis van het spionnenteam afgespeurd, maar er waren geen bendeleden meer te bekennen. In de tuin van de missiebasis vond hij wel een grote schoenafdruk in de modder. Het rechercheteam van NOI92 heeft foto’s van de schoenafdruk geanalyseerd en wist het merk, het model en de schoenmaat van de schoen te achterhalen. Het bleek om een limited edition sneaker van een duur merk sportschoenen te gaan, waar maar vijf paar van gemaakt zijn.

Het was niet moeilijk om te achterhalen dat een van de vijf zeldzame paar schoenen het eigendom was van een man uit Brugge die al eerder in aanraking was geweest met de politie. De man is aangehouden en zijn telefoon is in beslag genomen. Er was inderdaad een bericht vanaf zijn telefoon naar de spionnen in Maldegem gestuurd. De man wordt nu vastgehouden op het politiebureau in Brugge. We verwachten meer informatie over de misdaadbende van hem te krijgen.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.