Noi92 nieuws

schaatsende personen

Afgelopen week kon er eindelijk weer eens geschaatst worden op natuurijs! Helaas moest ik de hele week werken en kon ik iedere keer niet naar de ijsbaan. Gelukkig had ik zaterdagochtend vrij en kon nog gaan schaatsen.

Ik was ongeveer een half uur aan het schaatsen, toen ik ineens twee mensen zag die me heel bekend voor kwamen. Ik kon niet bedenken wie het waren, dus ik schaatste verder. 2 rondjes later bedacht ik opeens dat het de man en de vrouw waren die ik Oslo opgepakt had!

Hier was iets goed mis. Deze mensen hoorden in de gevangenis te zitten en geen rondjes te schaatsen op de ijsbaan. Ik ging van de ijsbaan af en verschuilde mij een beetje. Ondanks dat het mijn vrije ochtend was belde ik direct met NOI92, want deze mensen konden niet zomaar vrij zijn.

Er zou een arrestatieteam komen, het zou alleen nog 10 minuten duren voordat deze zouden arriveren. Ondertussen hoopte ik dat de man en de vrouw door zouden schaatsen, anders waren ze straks al weg voordat het arrestatieteam gearriveerd was.

Vrij vlot hierna stopten de man en de vrouw en gingen hun schaatsen uit doen. Wat moest ik nu? Ik kon niks… In mijn eentje kon ik niet twee mensen oppakken. Inmiddels hadden de man en de vrouw hun schoenen al aan en gingen ze richting de uitgang.

En plots, uit het niets kwamen er val alle kanten agenten. De man en vrouw werden omsingeld en geboeid. Gelukkig maar, net op tijd…

Hoe het mogelijk is dat ze ontsnapt zijn is nog niet duidelijk, daar hoop ik binnenkort meer over te weten. Wij zijn in ieder geval erg blij dat ze opgepakt zijn!

~Agent de Lange

Reacties  

0 #1 rebecca tamboer 30-11-2019 12:40
ik wil ook schaatsen
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.