Noi92 nieuws

schets dader

Afgelopen dinsdagmiddag is bij een juwelier in Doetinchem een gouden ring met een achttien karaats diamant gestolen. De juwelier kan niet geloven dat de vrouw haar pronkstuk uit de etalage heeft meegenomen.


De juwelier, een vrouw van 61, was niet in staat de dader te achtervolgen. Het was zo rustig in de stad dat er geen omstanders waren die haar konden helpen. De juwelier heeft direct contact opgenomen met ons hoofdkantoor. Drie van onze agenten zijn naar de plaats delict gegaan en hebben de beveiligingsbeelden bekeken. Helaas zijn de camera’s flink verouderd en is de vrouw niet duidelijk te zien.

Na een gedetailleerde omschrijving door de juwelier is er een schets gemaakt van de verdachte. Belangrijke kenmerken van de verdachte: de vrouw is ongeveer 1.75 en ± 25 jaar. Ze heeft bruine ogen en droeg haar lange donkerblonde haren in een staart. Verder droeg ze tijdens de diefstal een donker T-shirt met een ronde hals en een donkerblauwe spijkerbroek.

Hulp nodig!

Herken je deze vrouw of heb je haar ergens gezien, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het hoofdkantoor van Noi92 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij het dossiernummer SM16-118. Behandelend agent: M. Oost.

Reacties  

0 #2 Grace Broeders 30-11-2019 16:00
ze komtmij ook bekend voor
Citeer | Melden aan beheerder
0 #1 eva korthuis 30-11-2019 12:53
zij lijkt op mijn buurvrouw haha
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie