Noi92 nieuws

Postbezorger opgepakt

Afgelopen maandag heeft een postbezorger uit Rotterdam geen enkel pakketje bezorgd. Hij is met zijn bus vol pakketjes verdwenen. Niemand wist waarheen. De politie vermoedt dat de bezorger de pakketjes heeft gestolen om ze door te verkopen.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de postbezorger en kwam erachter dat de 34-jarige man ruim twee maanden bij het postbedrijf werkte. Maar omdat het de politie niet lukte om de bezorger te vinden, is Noi92 ingeschakeld.

Agent Ellie heeft zich ingezet om de bezorger op te sporen. Ze werkte met een speciaal programma waarmee ze het kenteken van het busje kon traceren. Met behulp van het speciale programma kon agent Ellie achterhalen of het kenteken gescand was door een camera bij een winkel of langs de snelweg.

Agent Ellie ontdekte dat het busje eerst op de camerabeelden van het sorteercentrum was te zien. Hierop was te zien dat de man de pakketjes ongescand in zijn auto legde. Vervolgens is hij niet naar zijn bezorggebied gereden, maar in een andere richting. Daarna is de postbezorger op camerabeelden van een supermarkt in Geldermalsen gezien. De bezorger parkeerde het busje en bleef er een tijd staan. Agent Ellie belde een collega agent die op dat moment in Geldermalsen was. De agent ging op de bezorger af en kwam net op tijd bij hem aan. De bezorger wilde namelijk net de spullen uit het busje verkopen aan een andere man.

Dit ging mooi niet door. De man werd aangehouden en de pakketten werden aangetroffen. Op de telefoon van de man stonden gesprekken met iemand over spullen die hij had en die hij wilde verkopen. Uiteindelijk kreeg iedereen gelukkig toch nog zijn pakketje en werd de bezorger opgepakt!

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.