Noi92 nieuws

zwarte envelop

Wij hebben informatie ontvangen dat twee bendes goed georganiseerde misdaden plannen. De bendes zijn gespecialiseerd in het plegen van overvallen. De bendes hebben afgesproken dat één bende de politie afleidt met een kleine misdaad die veel aandacht trekt, terwijl de andere bende een grote overval pleegt.

Omdat de bendes nog nooit samen zijn gezien, is het lastig de samenwerking te bewijzen of informatie te ontdekken over het volgende doelwit. Dankzij een anonieme tip weten wij nu dat ze steeds in een andere woonplaats toeslaan en communiceren via zwarte envelopjes, welke zij onder openbare bankjes in parken plakken.

De bendes moeten met elkaar hebben afgesproken wat de volgende locatie wordt, aangezien wij geen aanwijzingen hebben gevonden voor een andere vorm van communicatie. De woonplaatsen waar zij tot nu toe hebben toegeslagen zijn Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Venlo, Tilburg, Scheveningen en Amsterdam.

Wij hebben nog geen idee wat de volgende locatie zal worden. Wij willen alle Spyctives vragen om de openbare bankjes in de gaten te houden en altijd te controleren op zwarte envelopjes. Wanneer je een envelopje hebt gevonden, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Dan kan ik actie ondernemen en ervoor zorgen dat deze bende gestopt zal worden.

Reacties  

0 #1 Luuk Felter 30-11-2019 14:54
ah ff checke dus
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie