Noi92 nieuws

bank letters

Gisteren was het de dag van de bankoverval. Dankzij de informatie die wij hebben ontvangen wisten wij precies waar en wanneer de bankoverval gepleegd zou worden. Wij konden dit helaas niet eerder met jullie delen om te voorkomen dat er omstanders op de overval af zouden komen.

Gisteren zijn wij met 14 agenten undercover gegaan in Apeldoorn en hebben wij onze afgesproken posities ingenomen. Wij zagen de twee mannen die bij de kledingwinkel af zouden spreken elkaar naderen, een van de twee had inderdaad een tas mee en de ander een koffer. Aangezien hier een bom in zou zitten konden wij niet meteen ingrijpen.

De man die al bij de bank zou staan zou volgens de e-mails niks bij zich hebben. Deze man kon dus zonder problemen opgepakt worden, nadat onze medewerkers aangaven dat de twee andere mannen nog niet bij de kledingwinkel weggelopen waren. Toen de mannen de bank naderden en de derde persoon niet zagen staan sloeg de paniek toe. Ze probeerden allebei te ontkomen maar liepen beide rechtstreeks in onze val. We hebben alle drie de mannen kunnen oppakken.

Dankzij jullie hulp is een grote bankoverval voorkomen, heel erg bedankt Spyctives!

Plaats reactie