Noi92 nieuws

motorbende

Op de Nederlandse snelwegen was afgelopen week een motorbende actief. De bende veroorzaakte veel onrust. Zo reden de motorrijders of heel erg snel of juist extra langzaam en in een rij naast elkaar. Medeweggebruikers werden hierdoor gehinderd.

De politie probeerde om de bende te stoppen, maar het bleef opnieuw gebeuren. Daarom schakelde de politie Noi92 in. De politie vertelde dat de motorbende op dat moment in de buurt van Zwolle aan het racen was. Ook vertelden ze dat de bendeleden allemaal in donkere kleding met een zwarte helm op reden. Toevallig had agent Ellie ook een motor en ze besloot naar Zwolle te rijden.

Al snel kwam agent Ellie de motorbende tegen. Gelukkig was ze slim geweest en had ze donkere kleding aangetrokken en een zwarte helm op gedaan. Zo kon ze stiekem tussen de bende gaan rijden zonder dat iemand haar door had. De bende dacht dat agent Ellie er ook bij hoorde. Er werd een pauze gehouden bij een tankstation en agent Ellie besloot mee te gaan. Ze zag hoe de bende rustig met zijn allen een kopje koffie ging halen en zag dit als haar kans. Ze wilde snel om versterking vragen. Op dat moment werd er door een van de bendeleden naar haar geroepen: “Kom je ook mee een kop koffie drinken? “ Agent Ellie wilde dat absoluut niet. Ze zou dan haar helm af moeten zetten en dan zou de bende haar door hebben. Ze riep terug: “Ik kom er zo aan, ik ga even snel naar de wc! “ Dit vond de man prima en agent Ellie kon snel weglopen. Op de wc stuurde ze een berichtje naar Noi92 voor versterking.

Na vijf minuten kreeg ze een bericht dat de agenten er waren. Ze sprak met ze achter het tankstation af. Gelukkig waren de agenten met veel gekomen. Het plan was om ervoor te zorgen dat de motorrijders niet naar hun motor konden rennen om te vluchten. Vijf agenten bleven bij de motors staan om ervoor te zorgen dat niemand ervandoor kon gaan. En er waren in totaal twee ingangen bij de tankstations. De overige agenten splitsten zich op zodat er zes agenten door iedere ingang naar binnen gingen.

De agenten stormden tegelijk het tankstation binnen. Agent Ellie ging door de hoofdingang en zag daar meteen de bendeleider staan. Ze sloeg hem in de boeien en nam hem mee. Dankzij agent Ellie en de andere agenten van Noi92 is de bende opgepakt en konden alle andere mensen weer normaal op de snelweg rijden.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.