Noi92 nieuws

Rommelmarkt

In Zeeland heeft een onbekende een knuffelbeer aan een kleuter gegeven met daarin een verstopte camera en microfoon. Het gebeurde op vrijdagmiddag op een jaarlijkse rommelmarkt. De politie heeft Noi92 ingeschakeld. Het jongetje van 4 liep samen met zijn ouders over de markt. Tegen de politie heeft het kind verteld dat de man naar hem toe kwam en zei dat hij hem lief vond. Vervolgens gaf hij de knuffel aan het jongetje.

Toen de ouders later op de dag de knuffel in de was wilden doen, voelden zij iets hards in het beertje. De ouders hebben het knuffeldier opengemaakt om te kijken wat erin zat, want ze vertrouwden het niet helemaal. Toen ze de knuffel hadden opengemaakt, vonden ze opnameapparatuur. Dit zat verborgen in de buik van het dier. In de neus bleek een verborgen camera te zitten. De ouders hebben de politie gebeld. De politie heeft de apparatuur onderzocht en vastgesteld dat de apparatuur niet werkt omdat er geen batterijen in het cameraatje zaten. Er zijn dus geen opnames mee gemaakt.

Het is niet bekend wie de man is en waar hij de knuffel vandaan heeft. Ook vraagt de politie zich af wat het motief van de man was en of hij wel op de hoogte was dat er een camera en een microfoon in zat. Daarom heeft de politie Noi92 ingeschakeld. Noi92 is een onderzoek gestart naar de man en benieuwd of er vaker dit soort voorvallen zijn gemeld.

Heb jij wel eens zoiets meegemaakt? Laat het ons weten en help Noi92 de eigenaar van de apparatuur op te sporen.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.