Noi92 nieuws

Spionnen sportschool

Een Spyctive moet natuurlijk altijd goed in vorm zijn. Daarom worden Spyctive-spionnen getraind om harder te kunnen lopen dan elke dief. Uit testresultaten blijkt dat de oude locatie langzaam minder goed is geworden voor het opleiden van spionnen.

Spyctive kondigt daarom met trots aan haar sportschool te verplaatsen naar een nieuwe geheime locatie, namelijk een locatie die nog veel geheimer en beter is dan de vorige locatie. “Het uitzicht bij onze nieuwe sportschool is veel beter”, heeft een trainer gezegd tegen onze interviewer. “Het vorige uitzicht, dat natuurlijk geheim is en blijft, werd belemmerd door grote schoorstenen. Het uitzicht op de nieuwe locatie is op een mooi groen park, wat onze oefeningen plezieriger maakt!”

Ook zullen de oefenapparaten vernieuwd worden en zijn er twee nieuwe trainers. Wij zijn nog op zoek naar een goede spionnencoach. Dit zal leiden tot nog beter opgeleide spionnen. Ken jij een goede spioncoach? Dan kan hij zich aanmelden op onze website via het contactformulier.

De overgang van locatie zou vloeiend moeten gaan en plaats moeten vinden binnen 2 maanden. De exacte datum is natuurlijk geheim.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.