Noi92 nieuws

Top secret

Het is voor Noi92 erg belangrijk dat er goede agenten in dienst zijn. De agenten die bij Noi92 werken zijn niet zomaar politieagenten, maar geheim agenten. Het is van groot belang dat nieuwe agenten goed worden opgeleid voordat zij aan de slag kunnen.

Daarom heeft Noi92 een eigen agentenschool opgericht, waar de nieuwe geheim agenten een cursus volgen zodat zij alle kneepjes van het vak leren. We willen natuurlijk niet dat hun veiligheid in gevaar komt en op deze agentenschool leren zij om zo veilig en slim mogelijk te werk te gaan. Noi92 werknemers krijgen namelijk vaak te maken met gevaarlijke bendes en deze kun je niet zo maar in je eentje benaderen als je niet weet wat je moet doen.

Afgelopen periode zijn er weer vier nieuwe geheim agenten geslaagd en zij zijn inmidels volop aan de slag bij Noi92. Dit is natuurlijk heel goed nieuws, want nu kunnen er meer geheim agenten ingezet worden en kan Noi92 nog meer bendes opsporen!

Natuurlijk kunnen wij hun identiteit niet aan jullie bekend maken. Maar mocht je een keer een missie gaan doen, zul je vast en zeker te maken krijgen met een van onze geheim agenten!

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.