Noi92 nieuws

Missie geslaagd

Het hoofdkantoor van Noi92 kreeg onlangs een vreemd telefoontje. Een man uit Soest wilde graag Spyctives inzetten voor het zoeken van een dader die zijn groentewinkel had beroofd. Hij zei dat hij alle informatie telefonisch aan Noi92 had doorgegeven.

Hij zei ook dat de Spyctives niet kwamen opdagen.In het systeem van Noi92 wordt alles nauwkeurig bijgehouden, maar wij konden niks vinden over de groentewinkel uit Soest. Een dag later belde de man nog een keer. Hij had ontdekt dat hij via een andere website een verkeerd nummer had gebeld. Zo bleek dat er een nog een Noi92 website was. Maar deze website was nep. We moesten snel te weten komen wie hierachter zat!

De agenten van Noi92 probeerden zo snel mogelijk te achterhalen wie de telefoon had opgenomen en wie nu de winkeldiefstal zou oplossen. Samen met Agent Roza wisten Spyctives de website te hacken en de dader te vinden.

Diezelfde middag gingen agenten van Noi92 naar het gevonden adres en troffen een verdachte laptop aan. Een man en een vrouw hadden samen een nepwebsite aangemaakt om zo geheime informatie van Noi92 te achterhalen. De laptop is direct in beslag genomen en de verdachte personen zijn kort daarna opgepakt. Ook zijn er direct echte Spyctives op de zaak in Soest gezet.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.