Noi92 nieuws

Er is een bekende Egyptische groep dieven naar Nederland gekomen. Deze groep is van mening dat alle Egyptische kunst die over de hele wereld verspreid is in musea toebehoord aan Egypte. De dieven willen dan ook al deze kunst stelen en mee terug nemen naar Egypte.

Deze dieven zijn in de criminele wereld bekend als angsthazen. Ze plegen nooit een overval wanneer iemand van hun plan af weet. We willen er daarom voor zorgen dat we ze kunnen weg jagen door te laten zien dat iedereen van het plan af weet.

De dieven communiceren met elkaar door middel van hyrogliefen schrift, ze denken dat dit er voor zorgt dat niemand weet wat ze van plan zijn. Daarom willen we jullie vragen om met onderstaand hiƫrogliefenschrift een boodschap te schrijven voor de dieven en deze boodschap voor het raam te plakken. De dieven zullen gelijk weten dat de boodschap voor hun bedoelt is omdat het in hiƫrogliefenschrift is geschreven. Als iedere Spyctive dit doet zal deze boodschap in heel Nederland te zien zijn en durven ze hopelijk de overval niet meer te plegen. Hieronder staat het alfabet en de hiƫrogliefen die daar bij horen, met deze tabel kunnen jullie een boodschap schrijven.

Denk bij je boodschap bijvoorbeeld aan:

We hebben je wel door!
Jullie zullen niks kunnen stelen!
Ga naar huis dieven!

We rekenen op jullie Spyctives!

Reacties  

0 #2 Nick Mans 28-12-2019 09:15
ik ga helpe
Melden aan beheerder
0 #1 eva korthuis 28-12-2019 09:12
dit heb ik gedaan! 8) 8) 8)
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.