Noi92 nieuws

koning mysterie

Er zijn van de weken dat je niet veel meemaakt en dat het erg rustig is qua misdaden. Maar afgelopen weekend was het weer zover. Na een rustige zaterdagochtend, kreeg ik een telefoontje vanuit het Ministerie van Geheime Zaken dat er iets aan de hand was. Dit wilde de minister niet telefonisch met mij doornemen.

Dus met grote passen ben ik naar mijn auto gegaan en naar het ministerie gereden. Daar aangekomen werd ik direct ontvangen door de minister zelf en zijn wij naar zijn kantoor gegaan. Daar kreeg ik van hem te horen dat er problemen waren met de XCO-bende.

Deze bende heeft als doel om Nederland zoveel mogelijk te vervuilen. Dit doen zij voornamelijk met het plaatsen van graffiti op monumenten door heel Nederland. De minister heeft vanmorgen hoogstpersoonlijk een telefoontje gehad van Koningin Beatrix met als mededeling dat het MOET stoppen. De XCO-bende had nu zelfs een handtekening achtergelaten op paleis huis Ten Bosch. Ondanks de strenge beveiliging van het paleis is het de bendeleden toch gelukt. De bewaking van het paleis is nu verdriedubbeld en Koningin Beatrix heeft aangegeven dat het ministerie Noi92 moest inschakelen.

Plaats reactie