Noi92 nieuws

kleding opgehangen

De dief die vorige week een kledingwinkel in Groningen heeft overvallen, is zaterdagavond gearresteerd. De kledingwinkel in Groningen is vorige week donderdag tijdens koopavond overvallen. De dader was een vrouw van in de dertig.

Zij kwam tegen sluitingstijd de winkel binnen met een lege sporttas, en heeft in zeer korte tijd de tas volgestopt met kledingstukken. De werknemers hebben hier niks van gemerkt. Een van de bezoekers heeft het wel gezien, maar toen hij de werknemers van de winkel op de diefstal wilde attenderen, was de vrouw al vertrokken. De werknemers hebben de politie ingeschakeld. Er hing een beveiligingscamera in de winkel, dus de politie heeft de camerabeelden gecontroleerd.

De camerabeelden geven echter alleen maar ruis op het moment van de overval. Waarschijnlijk heeft de kledingdief een videoscrambler gebruik. De camerabeelden waren dus nutteloos voor de politie. De winkel heeft een lijst van gestolen kledingstukken aan de politie gegeven. De politie is enkele dagen bezig geweest met het onderzoeken van de diefstal, zonder succes. Zaterdagmiddag belde de eigenaresse van de kledingwinkel de politie op. Ze zei dat ze wist wie de kledingdief was.

De kledingdief bleek een van de deelnemers van een talentenjacht op televisie te zijn, Een uitzending waaraan zij deelnam werd zaterdagmiddag uitgezonden. Tijdens de uitzending droeg zij allemaal nieuwe kleding, en het was precies de kleding die uit de winkel in Groningen was ontvreemd. Diezelfde avond heeft de politie de vrouw gearresteerd en haar huis doorzocht. Zij vonden daar alle gestolen kleding en de sporttas. De vrouw wordt nu ondervraagd op het politiebureau. Zij moet waarschijnlijk een zeer hoge boete betalen, en ze is gediskwalificeerd van de talentenjacht

Reacties  

0 #1 eva korthuis 28-12-2019 09:13
:lol: :lol: dommerik
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.