Noi92 nieuws

Kinderfeestje spionnen

De laatste maanden worden er steeds vaker illegale gokpraktijken opgemerkt bij belangrijke wedstrijden van de Eredivisie. Onderlinge weddenschappen gebeuren altijd wel op kleine schaal bij deze voetbalwedstrijden, maar wij denken dat er nu een professionele criminele organisatie is die op grote schaal weddenschappen afsluit.

Deze organisatie verkoopt weddenschappen aan het voetbalpubliek, waar ze uiteindelijk zelf veel meer mee kunnen verdienen dan het voetbalpubliek ermee kan verdienen. Ze maken vooral misbruik van echte clubfans, omdat ze weten dat clubfans altijd op hun eigen team zullen wedden. Daar kunnen ze dus extra goed aan verdienen.

De komende tijd zullen er bij alle belangrijke wedstrijden van de Eredivisie undercover agenten van Noi92 aanwezig zijn om de criminelen op te sporen.

Zie jij toevallig verdachte mensen bij een voetbalwedstrijd, op TV of in het echt? Ga er niet zelf achteraan, maar stuur gelijk een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van dossiernummer SM17-042. Laat ons weten bij welke wedstrijd je een verdachte persoon zag, en hoe deze eruit ziet. De aanwezige agenten zullen dit direct gaan onderzoeken.

Behandelend agent: agent Dubbel

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.