Noi92 nieuws

brief met codes

Tijdens mijn wekelijkse hardloopronde kom ik altijd door een bos. Dit bos is groot en dichtbegroeid, nu ik er over nadenk een ideale plek voor een overleg tussen mensen die niet willen opvallen. Na 6 kilometer ging ik het bos in en kreeg ik een slecht gevoel over mijn tocht door het bos.

Meteen stopte ik met hardlopen en verstopte mij in de bosjes. Iets verder op waren een aantal zeer verdachte mannen met donkere kleding wat aan het bespreken. Het ging er heftig aan toe en ze wisselden informatie uit, iets over een bepaalde deal. Toen zag ik het.. Er viel een papier op de grond, misschien gaf dat een idee over wat ze van plan waren! Nadat ze verdwenen waren heb ik het papiertje opgepakt.

Hulp nodig!

Na het oprapen van het briefje zag ik dat het mij niet zou lukken dit te ontcijferen. Zouden jullie mij kunnen helpen het te ontcijferen, zodat wij ze op kunnen pakken? Klik hier om het volledige briefje te bekijken. Lukt het jou inderdaad om het briefje te ontcijferen, stuur dit dan zo snel mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in het onderwerp het dossiernummer SM16-164, behandelend agent: Agent M. Oost.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.