Noi92 nieuws

Fortnite

Fortnite is razendpopulair. Wereldwijd heeft de game ruim 40 miljoen leden! Zelfs bekende Nederlanders doen mee aan deze hype. Zo ook FC-Utrecht spelen Yassin Ayoub, die zijn doelpunten tegenwoordig viert met een Fortnite-dansje. Helaas zijn ook hackers gevoelig voor deze hype. De accounts zijn in principe gratis, maar de skins van de karakters zijn dat niet. Dit is de belangrijkste reden voor hackers om accountgegevens te stelen. Want wie de nieuwste skins heeft, heeft het helemaal gemaakt in het spel. Eén manier om aan de accountgegevens te komen, is door een Fortnite-speler te lokken naar een website waar je zogenaamd ‘gratis’ skinks kan krijgen als je je inloggegevens invult. Zoals je misschien al kan raden zijn de spelers die hier gebruik van hebben gemaakt, geen gratis skin rijker, maar een account armer. Meerdere websites met deze kwade intenties zijn inmiddels op inactief gezet, zodat gebruikers niet meer voor gek gehouden kunnen worden.

Mocht je ook een vervelende ervaring hebben met een gehackt account, laat dat dan weten in de reacties hieronder. Wie weet kun je daar andere fanatieke Fortnite spelers mee helpen.

Reacties  

+1 #1 Floyd Boom 20-07-2020 17:47
Ik heb dit niet met Fortnite gehad, maar wel met Roblox! Een keertje ging ik naar een website die gratis robux (het geld van het spel) beloofde. Ik was niet bepaald slim en ging het proberen, en toen werd mijn account gehackt. Gelukkig was de hacker niet zo slim en heeft hij de email niet veranderd dus ik kon mijn wachtwoord opnieuw terug vragen.
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.