Noi92 nieuws

verborgencamera

De afgelopen jaren heeft Noi92 veel geïnvesteerd in verbeterde cameratechnologie. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de camera’s van onze geheime agenten enorm kunnen helpen in het vaststellen van belangrijke informatie en details. Het hoofdproject van ons technische lab heeft daarom veel tijd en aandacht besteed aan het verbeteren van de technologie. De vruchten van dit harde werk kunnen we nu plukken: camera’s van onze geheim agenten zijn nu nóg kleiner en delen nu live een verbinding met het hoofdkantoor, waar onze hoofdagenten de missies kunnen volgen.

De vernieuwde camera’s zijn zelfs zo klein dat deze verwerkt kunnen worden in de kleding van onze agenten zonder dat bendeleden dit doorhebben. De eerste experimenten met de vernieuwde camera’s zijn al geslaagd. In een ruimte met meerdere proefpersonen is de verborgen camera geen enkele keer opgevallen, zelfs niet bij de drager. Dit beloofd fantastische resultaten in de toekomst.

Onze agenten in het veld zullen daarom vanaf nu een live cameraverbinding hebben met het hoofdkantoor, waardoor de signalementen van onze Spyctives sneller worden verwerkt en de verdachten ook sneller aangehouden kunnen worden. Wij weten natuurlijk dat we kunnen rekenen op de fantastische informatie die de Spyctives aan ons doorgeven!

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.