Noi92 nieuws

Een foto van een bos waar de bunker zit

Een groepje kinderen heeft in een bos op de Veluwe een geheime bunker gevonden. Tijdens een wandeling in het bos kwamen de kinderen de bunker tegen. Toen ze thuiskwamen hebben ze ons gelijk ingeschakeld en zijn wij op onderzoek gegaan.

De bunker zit verborgen achter een hoop takken en struiken. Het is erg knap dat de kinderen de ingang hebben gevonden, want hij zit goed verborgen. De ingang zat op slot met 2 sloten en een groot hangslot, dus het is ons nog niet gelukt om binnen te komen. We vermoeden dat het de schuilplek is van een grote bende uit de buurt waar we al maanden naar opzoek zijn.

Afgelopen week hebben een aantal agenten de wacht gehouden in het bos, om te kijken wie er in en uit de bunker komt. Ze hebben twee keer een man de bunker in zien gaan en na een kwartier weer zien vertrekken. De komende tijd zullen er continu agenten de wacht houden, zodat we zo veel mogelijk informatie kunnen verzamelen over de mensen in de bunker. Uiteindelijk hopen we de bende te kunnen ontmaskeren.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.