Noi92 nieuws

diamantenroof

Afgelopen weekend zijn op vier plekken in Nederland sieraden uit een juwelier gestolen. In de nacht van zaterdag op zondag zijn uit meerdere winkels juwelen met diamanten gestolen. Het zou gaan om een speciale soort diamant die erg veel waard is.

De vier winkels die beroofd zijn hebben camerabeelden met ons gedeeld, zodat wij beter weten waar we naar op zoek moeten. Op alle camerabeelden zijn drie personen te zien, gekleed in het zwart en met een blauwe muts op. Door de beelden zijn wij erachter gekomen dat alle vier de overvallen op exact hetzelfde tijdstip hebben plaatsgevonden. Deze overvallen zijn dus vooraf gepland. Ook is de vraag wat de verdachten met elkaar gemeen hebben en of dit een bende is die samen inbraken pleegt.

De omgeving is afgezocht naar de verdachten, maar zonder resultaat. Enkele getuigenverklaringen zijn inmiddels opgenomen. NOI92 wil graag zo veel mogelijk informatie hebben van voor en na de diamantroof. Wij hopen dat met de hulp van alle Spyctives deze zaak zo snel mogelijk kan worden opgelost! Heb jij gehoord van een overval op een juwelier? Meld het ons dan zo snel mogelijk! Wie weet ben jij de Spyctive die Noi92 kan helpen een lastige zaak op te lossen.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.