Noi92 nieuws

Codetaal via graffiti

graffiti op trein

De afgelopen weken zijn in heel Nederland op verschillende treinen graffiti tekeningen waargenomen. Verschillende verdachten zijn via camera beelden gezien terwijl ze de graffiti op de treinen aan het spuiten waren.

Het aantal bendeleden is niet bekend, maar de bende lijkt te groeien. De bendeleden verstoppen codeberichten in de graffiti en communiceren zo met elkaar. Het is niet alleen verboden om treinen te beschilderen, deze bende lijkt ook wat van plan te zijn.

Hulp nodig!

We hebben jullie hulp hard nodig om de bende tegen te kunnen houden. Zie je een trein met graffiti, maak een foto en geef dit dat meteen door aan Noi92. Je kunt dit doorgeven via een e-mail maar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld in het onderwerp het dossiernummer SM16-183. Behandelend agent: Agent R. Havik

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen