Noi92 nieuws

spionnen training

Een aantal dagen ben ik er even tussen uit geweest voor een training in de Ardennen. En wat voor een training! Ik heb nog steeds overal spierpijn, zelfs in mijn grote teen. Wat had Lena (ehm Agent Zwart) voor mij geboekt, een TOP zware survival in de bergen. Mijn eerste reactie hierop was: “ Zeg daar heb ik geen zin in en tijd voor!”

Lena gaf aan dat hierover geen discussie mogelijk was en dat dit een hele goed training is voor je uithoudings-en doorzettingsvermogen. En ik moet nu toch toegeven dat ze gelijk heeft gehad. Wat was het een prachtige, maar uiterst zware training. Dag een: met een rugzak, daarin 15 kilo aan gewicht, door de bergen lopen. Zo’n 45 kilometer gelopen, kapot maar voldaan.

De tweede dag een mountainbike tocht van maar liefst 75 kilometer berg op, berg af. Met mijn tong uit mijn mond en onder de modder mijn eindbestemming gehaald. De laatste dag de stormbaan, wat een afzien: opdrukken, klimmen, tijgeren, hardlopen. Binnen een half uur heb ik de stormbaan volbracht.

En wat denk je? Sta ik bovenaan met mijn tijd. Nu weer zittend achter mijn bureau ben ik stiekem toch blij dat ik geweest ben. Even agent Zwart een mail sturen met mijn record, eens zien of zij de uitdaging wil aangaan.

Reacties  

0 #1 Fayçal Kadir 30-11-2019 15:48
ik wil ook op training voor fbi
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie