Noi92 nieuws

spyctives blog

Jullie kunnen mij helpen tijdens mijn Undercover Actie. Op dit moment ben ik undercover bij een bende. Zoals jullie waarschijnlijk wel begrijpen kan ik niet meer zeggen dan dat het ergens in een pand in Amsterdam is. Nu weet ik dat de bende in heel Nederland leden heeft die opdrachten voor hen uitvoert. Deze opdrachten bestaan uit het verkrijgen van informatie over de beveiliging van huizen.

De laatste maanden zijn er steeds meer inbraken en daar is deze bende verantwoordelijk voor. Zij gebruiken bepaalde tekens om aan te geven wat er allemaal in het huis te vinden is. Mijn vraag aan jullie is, zien jullie een verdacht teken op de straat staan in de buurt van een huis of op de gevel van het huis, maak daar dan een foto van. Hoe klein de aanwijzing ook is, probeer deze toch vast te leggen in een foto. Plaats de foto in Spy Space of mail de foto naar mij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens mijn undercover actie check ik mijn mail en zal ik twitteren over de dingen die ik meemaak. Weet wel dat ik dit heel voorzichtig doe en ik niet direct contact met je kan opnemen. Ik moet ervoor zorgen dat ik niet opval binnen de bende.
Spyctives, ik reken op jullie en tot snel.

Reacties  

0 #1 Milan Hollestein 30-11-2019 15:18
cool @muller ik heb het gestuurd
Melden aan beheerder

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.